Μετά δυο χρόνια έμαθαν ποιος ήταν ο διαρρήκτης

diarriktis

Ήταν ένας 21χρονος -σήμερα- αλλοδαπός, ο οποίος είχε παραβιάσει την είσοδο του εμπορικού καταστήματος μιας 61χρονης και είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή 350 ευρώ, 500 κυπριακές λίρες, 40 δολάρια και διάφορα έγγραφα, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε κλέψει μία ηλεκτρονική συσκευή αξίας 100 ευρώ και 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή της καφετέριας ενός 36χρονου

Η σύγκριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που είχε αφήσει στα δυο καταστήματα τα οποία είχε διαρρήξει στη Μυτιλήνη τα τελευταία δυο χρόνια, οδήγησε τους ειδικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ήταν ένας 21χρονος -σήμερα- αλλοδαπός, ο οποίος είχε παραβιάσει την είσοδο του εμπορικού καταστήματος μιας 61χρονης και είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή 350 ευρώ, 500 κυπριακές λίρες, 40 δολάρια και διάφορα έγγραφα, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε κλέψει μία ηλεκτρονική συσκευή αξίας 100 ευρώ και 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή της καφετέριας ενός 36χρονου.

Ο 21χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στο νησί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kefalinia

Ο Παθολόγος Γ. Χριστοδουλάκης κάνει λόγο για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό  και απαρχαιωμένες δομές και λειτουργία του νοσοκομείου - «Δύο μόνιμοι επιμελητές, ένας ειδικευόμενος και δύο αγροτικοί γιατροί καλούνται να εξυπηρετούν στα Επείγοντα 40.000 πολίτες», καταγγέλλει, απειλώντας με παραίτηση