Ηράκλειο: 14χρονος στο νοσοκομείο μετά από μεθύσι

Ηράκλειο: 14χρονος στο νοσοκομείο μετά από μεθύσι

Ο μαθητής φέρεται ότι διασκέδαζε με την παρέα του και κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών

ira04-1
Δεν βάζουν μυαλό στην Κρήτη, ούτε τα ανήλικα παιδιά που εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο αλκοόλ παρά την τραγωδία με την άτυχη Στέλλα Ακουμιανάκη, ούτε όμως και αυτοί που τους προσφέρουν οινοπνευματώδη ποτά παρ' όλο που απαγορεύεται η χορήγησή τους σε ανήλικους.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας ακόμη έφηβος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε περιοχή του Ρεθύμνου. Ο 14χρονος μαθητής φέρεται ότι διασκέδαζε με την παρέα του και κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, με συνέπεια να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία. Οι φίλοι του φοβήθηκαν και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το παιδί παρελήφθη από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ που του χορήγησαν άμεσα την απαραίτητη θεραπεία και δεν χρειάστηκε να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο ενημερώθηκε η Αστυνομία που προσπαθεί να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατανάλωσε αλκοόλ και να αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης