Ηράκλειο: Γυναίκες διακινούσαν κοκαΐνη από μπαρ σε μπαρ

Ηράκλειο: Γυναίκες διακινούσαν κοκαΐνη από μπαρ σε μπαρ

Τα τέσσερα «βαποράκια» έπεσαν σε ενέδρα της Δίωξης Ναρκωτικών, που αναζητά τώρα τους προμηθευτές τους

ira04
Τρεις νεαρές γυναίκες και ένας άνδρας είχαν αναλάβει να «πλημμυρίσουν» με κοκαΐνη τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που δρα στην πόλη. Τα τέσσερα «βαποράκια» έπεσαν σε ενέδρα της Δίωξης Ναρκωτικών, που αναζητά τώρα τους προμηθευτές τους.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους διακινητές και έστησαν επιχείρηση έξω από ένα γνωστό μπαρ στην παραλιακή λεωφόρο, όπου είχαν πάει για να πουλήσουν μέρος του παράνομου εμπορεύματός τους. Μόλις βγήκαν για να συνεχίσουν την «διανομή» σε άλλο νυχτερινό κέντρο στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή τους 16 «φιξάκια» κοκαΐνης. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά η προανάκριση για το ολοκληρωτικό «ξεδόντιασμα» της σπείρας που σπρώχνει κοκαΐνη στα στέκια της νύχτας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

*** Στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν μπλόκο στο όχημα που οδηγούσε ένας 49χρονος Έλληνας και βρήκαν μέσα μια συσκευασία με 9,2 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης και μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω του ο δράστης. Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 5,2 γραμμαρίων διαπιστώθηκε ότι έκρυβαν στο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 43 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους σταμάτησαν για έλεγχο. Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά λίγο νωρίτερα, έναντι 100 ευρώ από έναν 28χρονο Αλβανό που συνελήφθη και αυτός στο Νεοχώρι. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για αγορά και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης