Λάρισα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για μια γάτα που εγκλωβίστηκε σε... ΑΤΜ!

Λάρισα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για μια γάτα που εγκλωβίστηκε σε... ΑΤΜ!

Στην τράπεζα έφτασαν δυο πυροσβέστες μαζί με τον διευθυντή του υποκαταστήματος, που άνοιξε με προσοχή το ΑΤΜ

5a4c828d9b1c70deb8440c54dc85c04c_XL
Κάθε λογής περίεργο περιστατικό έχουν αντιμετωπίσει οι πυροσβέστες, αλλά γάτα να κάνει... ανάληψη από Α.Τ.Μ. τράπεζας δεν πρέπει να είχαν ξανασυναντήσει! Κι όμως, αυτό συνέβη με ένα συμπαθέστατο αιλουροειδές που τρύπωσε μέσα στο Α.Τ.Μ. της Εθνικής τράπεζας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Άγνωστο πώς, όμως, η γατούλα βρέθηκε μέσα στο μηχάνημα και άρχισε να νιαουρίζει όταν προσπάθησε να βγει αλλά αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Το πονεμένο νιαούρισμά της γινόταν όλο και πιο επίμονο, κάνοντας όσους πλησίαζαν στο Α.Τ.Μ. για να κάνουν συναλλαγή να κοιτάζουν με περιέργεια και έκπληξη το μηχάνημα, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι προερχόταν από μέσα!

Τελικά, κάποιοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στην τράπεζα έφτασαν δυο πυροσβέστες μαζί με τον διευθυντή του υποκαταστήματος, που άνοιξε με προσοχή το Α.Τ.Μ. με το φόβο μήπως το τρομαγμένο ζωάκι τους επιτεθεί. Οι πυροσβέστες φόρεσαν γάντια και μάσκες κι έτσι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γατούλα, που έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης