Συλλήψεις για ναρκωτικά χάπια σε Λάρισα και Βόλο

Συλλήψεις για ναρκωτικά χάπια σε Λάρισα και Βόλο

Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά χάπια ανάμεσα στις νεαρές γυναίκες στη Λάρισα

astynomia
Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά χάπια ανάμεσα στις νεαρές γυναίκες στη Λάρισα, όπως προκύπτει από τις απανωτές συλλήψεις που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες ηλικίας 27 και 35 χρόνων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν 30,5 ναρκωτικά χάπια και άλλα τέσσερα άγνωστης σύνθεσης, χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ακόμη, κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη από τους τροχονόμους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας άλλη μια 27χρονη Ελληνίδα, όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Και οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενες για κατοχή ναρκωτικών.

*** Αλλά και στον Βόλο, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 26χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλα ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή. Και αυτός, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης