Ημαθία: Κινηματογραφική κλοπή χρηματοκιβωτίου που είχε μόνο... κέρματα

Ημαθία: Κινηματογραφική κλοπή χρηματοκιβωτίου που είχε μόνο... κέρματα

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν

xrimat
Από οργάνωση και μέσα, τα πήγαν τέλεια οι τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί που διέρρηξαν με τρόπο βγαλμένο από το... σινεμά το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, η λεία τους περιορίστηκε σε μερικά... κέρματα!

Οι κακοποιοί, που φέρονται ότι ήταν οπλισμένοι, έφτασαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στο ταχυδρομείου με δυο οχήματα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα αγροτικό φορτηγάκι. Το δεύτερο χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό, κάνοντας όπισθεν και γκρεμίζοντας την τζαμαρία του υποκαταστήματος. Αμέσως μετά, έδεσαν ένα βοηθητικό χρηματοκιβώτιο με σχοινιά, το έσυραν και το ανέβασαν στην καρότσα του αγροτικού, με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, παρά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που αναζητούν τώρα πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπίσουν τα ίχνη τους. Σίγουρα, όμως, θα δοκίμασαν οδυνηρή έκπληξη όταν παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και βρήκαν μέσα όλα κι όλα... 150 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης