Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε αστικό λεωφορείο - Επιβάτης έβγαλε κατσαβίδι και απείλησε τον οδηγό

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε αστικό λεωφορείο - Επιβάτης έβγαλε κατσαβίδι και απείλησε τον οδηγό

Ο επιβάτης παρενοχλούσε δύο νεαρές γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο και όταν ο δοηγός παρενέβει τον απείλησε - Συνελήφθη από αστυνομικούς

2265900
Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα μέσα σε αστικό λεωφορείο στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης όταν επιβάτης φέρεται να ενοχλούσε θωπεύοντας με το σώμα του νεαρές και όταν ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ο επιβάτης έβγαλε κατσαβίδι με το οποίο τον απείλησε.

Τελικά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, τους οποίους επίσης απείλησε με το κατσαβίδι, όμως διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και σύμφωνα με την αστυνομία οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Το περιστατικό έγινε στο λεωφορείο της γραμμής «30» με πρωταγωνιστή έναν 66χρονο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν ενόχλησε δύο νεαρές επιβάτισσες τις οποίες πλησίασε και ακουμπούσε με το σώμα του. Εκείνες αντέδρασαν και προσπάθησαν να απομακρυνθούν, μέχρι να παρέμβει ο οδηγός του λεωφορείου που τον είχε αντιληφτεί. Ο 66χρονος φέρεται να έβγαλε κατσαβίδι μέσα στο λεωφορείο, απειλώντας τον οδηγό αλλά και τον… ΟΑΣΘ.

Το επεισόδιο δεν έληξε ακόμη και όταν το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής. Εκεί ήταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον ακινητοποίησαν, παρ’ ότι και σ’ αυτούς έβγαλε το κατσαβίδι και τους απείλησε για να οδηγηθεί λίγη ώρα αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης