To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ισχυροποιεί την ευρωπαϊκή και διεθνή του παρουσία

hfhw

Μέλος στην European University Association (EUA), μίας από τις σημαντικότερες ενώσεις πανευρωπαϊκά στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έγινε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η συμμετοχή του ΑΠΚΥ στην EUA ενισχύει περαιτέρω την ευρωπαϊκή και διεθνή του παρουσία, ισχυροποιεί την ενεργό συμμετοχή του στο διεθνές ακαδημαϊκό γίγνεσθαι και τη δικτύωσή του με κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Η EUA διευκολύνει το διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της, επιδιώκοντας την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας.

Ακόμη, συμβάλλει στην παρουσίαση και προβολή των θέσεων των μελών της στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει τόσο στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας, των κρατών και του παραγωγικού τομέα της οικονομίας, όσο και στην υιοθέτηση της ευρωπαϊκής διάστασης στην εκπαίδευση μέσω του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

μην δίνεται σημασία..

..στον κάθε τραχανοπλαγιά κομπλεξικό, το ΑΠΚΥ είναι ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο, με τρομερή δυναμική και εξέλιξη. Ως μεταπτυχιακός φοιτητής μόνο καλά έχω να πω. Πολύ υψηλή ποιότητα σπουδών και καθηγητών.

Yρώ

Το Α.Π.ΚΥ. είναι εξαιρετικό πανεπιστήμιο και χάρηκα πολύ για αυτή την είδηση. Υπήρξα μεταπτυχιακή φοιτήτρια εκεί κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τώρα είμαι σε αναμονή αποτελεσμάτων για διδακτορικές σπουδές εκεί. Εξαιρετικοί καθηγητές στον τομέα των Επιστημών της Αγωγής, όπου φοίτησα και πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών. Μπράβο!!!

Στέφανος

Είναι πολύ ποιοτικό πανεπιστήμιο και έχει θέσει βάσεις να φτάσει ψηλά. Είχα την τύχη να κάνω το μεταπτυχιακό μου εκεί και γνώρισα εξαιρετικούς καθηγητές και αποκόμισα πολύτιμες γνώσεις.

Ξενος

Πτυχία ... Χωρίς γνώσεις δίνουν αυτά τα "πανεπιστήμια".

Angel

Φίλε μου γύρνα στη στάνη σου σε παρακαλώ και μην ασχολείσαι με πανεπιστήμια αν δεν το κατέχεις το θέμα. Έχω αποκτήσει το δεύτερο μεταπτυχιακό μου από το απκυ και σε πληροφορώ ότι είναι εξαιρετικά οργανωμένο πανεπιστήμιο και το ακαδημαϊκό του προσωπικό είναι υψηλοτάτου επιπέδου. Έχοντας κάνει πρώτο πτυχίο Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη και μεταπτυχιακό στην Αγγλία μπορώ να σου πω ότι το απκυ μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και μακάρι μια μέρα τα ελληνικά πανεπιστήμια να διαθέτουν την ίδια οργάνωση.

@Ξένος

Είναι άσχημο πράγμα η μιζέρια και η άγνοια φίλε. Εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις ιδέα για το επίπεδο σπουδών που παρέχει το απκυ. Μάθε ότι τα κρατικά Κυπριακά Πανεπιστήμια εξελίσσονται διαρκώς και ανεβαίνουν συνεχώς στη παγκόσμια κατάταξη. Το μεγαλύτερο μέρος του ακαδημαϊκού προσωπικό του απκυ είναι από το συμβατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο βρίσκεται στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Επιπλέον με το απκυ συνεργάζονται σημαντικοί καθηγητές που διδάσκουν παράλληλα σε πανεπιστήμια της Ελλάδος, της Αγγλίας αλλά και των ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trav0

Όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες που παρουσιαζει το protothema.gr, τα επεισόδια ήταν άγρια και οι κουκουλοφόροι είχαν στόχο να αμαυρώσουν το συλλαλητήριο και πήγαν οργανωμένα με μπογιές, φωτοβολίδες, ακόμη και μολότοφ, για να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους 

16
planecanada

Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει

koutes1

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα (τράκτορας και επικαθήμενο), η ποσότητα των τσιγάρων, ένα tablet, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ