Βανδαλισμοί και κλοπές σε ναούς και μοναστήρια

Οι γείτονες πήραν τους διαρρήκτες στο κυνήγι!

Στόχος ιερόσυλων βανδάλων έγινε η εκκλησία του Ελισσαίου στον Αλισσό Αχαΐας…

Στόχος ιερόσυλων βανδάλων έγινε η εκκλησία του Ελισσαίου στον Αλισσό Αχαΐας… Για άγνωστο λόγο, οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον εσωτερικό χώρο του ναού όπου κατέστρεψαν όλα τα εκκλησιαστικά είδη και στη συνέχεια έριξαν στο δάπεδο βενζίνη και έβαλαν φωτιά, που ευτυχώς δεν πήρε μεγάλη έκταση και έσβησε μόνη της.

• Τις τσάντες των γυναικών που πήγαιναν να προσκυνήσουν στην μονή Γηροκομείου στην Πάτρα, είχε βάλει στο «μάτι» μια 26χρονη γυναίκα, που καραδοκούσε κρυμμένη στα στασίδια! Μόλις οι ιδιοκτήτριές τους τις άφηναν σε κάποια καρέκλα, τις άρπαζε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις… Όμως, κάποια από τις γυναίκες την αντιλήφθηκε και κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχοντας στα χέρια της τις κλεμμένες τσάντες! Οι αστυνομικοί αναζητούν και δύο συνεργούς της στους οποίους παρέδιδε τα κλοπιμαία.

• Μέσα σε εκκλησία στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 46χρονος, που «ψάρευε» κέρματα βυθίζοντας μέσα στο παγκάρι μια οικοδομική μεζούρα στην οποία είχε τυλίξει κολλητική ταινία διπλής όψεως!
Πάνω του βρέθηκαν αρκετά κλεμμένα νομίσματα που είχε βγάλει με αυτό τον τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης