Μηχανική βλάβη καθήλωσε τέσσερις ώρες στην Πάρο το «HighSpeed 7»

Highspeed-7

Μετά από προσπάθειες η βλάβη επιδιορθώθηκε και αφού έλαβε πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης αναχώρησε

Στις 17:30 το απόγευμα αναχώρησε με προορισμό τη Μύκονο, το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν "HighSpeedD 7", στο οποίο είχε παρουσιαστεί μηχανική βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του και παρέμενε από τις 13:30 στο λιμάνι της Πάρου με 397 επιβάτες, 6 ΙΧ αυτοκίνητα και ένα φορτηγό.

Μετά από προσπάθειες η βλάβη στο εν λόγω πλοίο επιδιορθώθηκε και αφού έλαβε πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί αναχώρησε για τον προορισμό του.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τάκης

Το αμάξι κοστίζει τα ίδια λεφτά, είτε πας με το αργό είτε με το γρήγορο. Η διαφορά είναι 10 ευρώ το άτομο και περίπου μία -μιάμιση ώρα διαφορά. Το ένα κάνει τέσσερεις ώρες , το άλλο πέντε και κάτι. Για μια οικογένεια 4 ατόμων η διαφορά πακέλα είναι 80 ευρώ, δεν είναι λίγα. Εκτός αυτού, με το γρήγορο είναι λίγο ρίσκο να κλείσεις εισητήριο από πολύ πριν, γιατί αν έχει καιρό κουνάει πολύ περισσότερο από το αργό και θα σου βγουν τ'άντερα μέχρι την Παροναξία.

Bobos

Να πηγαίνετε με το blue star. Μπορεί να κάνει περισσότερο χρόνο αλλά είναι πιο σίγουρο. Από όλες τις απόψεις. Σας μένουν και λεφτά στην τσέπη να φάτε σε μια ταβέρνα στο νησί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης