Εισβολή κακοποιών σε σπίτι ηλικιωμένων στον Χολαργό

Εισβολή κακοποιών σε σπίτι ηλικιωμένων στον Χολαργό

Οι δύο δράστες, πιθανότατα Ρομά, προσποιήθηκαν υπαλληλούς της ΔΕΗ για να μπουν στο σπίτι

ilikiomeni-thima
Εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένων στον Χολαργό. Οι δύο δράστες, πιθανότατα Ρομά, προσποιούμενοι υπαλληλούς της ΔΕΗ, μπούκαραν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, απείλησαν την 73χρονη και τον σύζυγο της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά απο εγκεφαλικό που έχει υποστεί και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα, έκαναν πλιάτσικο.

Το συμβάν άρχισε να ξεδιπλώνεται το πρωί της παρασμένης Πέμπτης, όμως η ηλικιωμένη το κατήγγειλε χθές στην Αστυνομία καθώς απο το σοκ που είχε υποστεί δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν οι δράστες χτυπούν το κουδούνι του διαμερίσματος του 5ου ορόφου της οδού Βεντούρη, όπου διαμένει η 72χρονη γυναίκα με τον σύζυγο της ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω εγκεφαλικού που είχε περάσει.

Μάλιστα για να καταφέρουν να μπουν μέσα λένε στην ηλικιωμένη οτι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ.

Εκείνη ανυποψίαστη πείθεται και τους ανοίγει. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ο ένας ληστής, την αρπάζει και μπροστά στα μάτια του συζύγου της ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει παρακολουθούσε όλα όσα εφιαλτικα διαδρατίζονταν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, την σέρνει στην κουζίνα όπου και την κρατάει μέχρι ο συνεργός του να ψάξει το σπίτι.

Οι δράστες δεν βρίσκουν μετρητά αλλά κοσμήματα αξίας περίπου 20.000 ευρώ.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, πήγε χθές στην Αστυνομία και κατηγγειλε το συμβάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης