Τροχαία: Έχουν επιστρέψει οι μισοί από τους εκδρομείς του Αγίου Πνεύματος

exodos-new-simer

Αστυνομικός διευθυντής Τροχαίας Αττικής στο ΘΕΜΑ 104,6: Από τα 250.000 οχήματα που έφυγαν προς Κόριθνο και Λαμία έχουν επιστρέψει τα μισά

Το δεύτερο μισό των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος περιμένει σήμερα η Τροχαία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αττικής Παναγιώτη Πίκουλα που μίλησε στο
ΘΕΜΑ 104,6 από τα περίπου 250.000 οχήματα που έφυγαν προς Κόρινθο και τη Λαμία έχουν επιστρέψει τα μισά.

Όπως είπε ο κ. Πίκουλας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου κινήθηκαν 150.000 οχήματα και μέχρι την Κυριακή είχαν επιστρέψει οι μισοί ενώ περίπου 100.000 ήταν τα οχήματα που έφυγαν μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Κατά τον ίδιο ο αριθμός των οχημάτων που έφυγαν από την Αττική προς την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα ήταν αυξημένος κατά 20% ενώ αντίθετα στα ίδια επίπεδα ήταν η κίνηση προς τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΑΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..........ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Λόγω απενταρίας

Λόγω απενταρίας και κερδοσκοπίας του κράτους απ την βενζίνη ( τυχαία υπεραυξήθηκε παραμονή τριημέρου !!!Αγίου πνεύματος) δεν πήγαν πουθενά ή πήγαν πολύ κοντά και για μια μέρα. Την δεκαετία του 1990 στο μέσον το τότε κράτος τότε αύξανε τα διόδια παραμονή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο. Όσο ανεβαίνει η τιμή βάσης του καυσίμου τόσο ανεβαίνουν οι εισπράξιμοι σταθεροί ποσοστιαία φόροι.Και αυτό γίνεται με όλα τα προιόντα που τα τελευταία χρόνια ακόμα και τα είδη διατροφής έχουν ανέβει 50-60%. Και αυτό εν μέσω της μεγαλύτερης μεταπολεμικής κρίσης της χώρας.Αλλά το κράτο κάνει την δουλειά του ακόμα και νηστικοί να μείνουν οι πολίτες δεν ενδιαφέρεται αρκεί να αυξηθούν οι εισπράξεις. Έχει κανείς αμφιβολία γθα τις επιδιώξεις του κράτους και ιδιαίτερα του σημερινού της προόδου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης