Κέρκυρα: Εισήγε κόκα και παρήγαγε χασίς και αναβολικά!

Κέρκυρα: Εισήγε κόκα και παρήγαγε χασίς και αναβολικά!

O 29χρονος παραλάμβανε τα φύλλα κόκας ταχυδρομικώς

Kerkyra-koka-xasis-anavolika
Σε κανονικό επάγγελμα είχε αναδείξει την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης και την παρασκευή αναβολικών ένας 29χρονος, που είχε εγκαταστήσει ειδικά εργαστήρια σε διαμορφωμένους χώρους του σπιτιού του στην Κέρκυρα. Εκτός από αυτά, διακινούσε και φύλλα κόκας που παραλάμβανε ταχυδρομικώς!

Οι δραστηριότητες του νεαρού Έλληνα αποκαλύφθηκαν όταν παρέλαβε ένα δέμα το οποίο περιείχε ακατέργαστα φύλλα κόκας σε σκόνη βάρους πέντε κιλών και 20 γραμμαρίων, το οποίο είχε ήδη εντοπιστεί από τον σκύλο ανίχνευση ναρκωτικών που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Όταν ο 29χρονος συνελήφθη και έγινε έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί αντίκρισαν έκπληκτοι τα δυο εργαστήρια που είχε στήσει, ένα με λάμπες, μετασχηματιστές, αφυγραντήρες και άλλα εξαρτήματα για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και άλλο ένα με ειδικό εξοπλισμό για την παρασκευή αναβολικών ουσιών! Στο δεύτερο, βρέθηκαν 102 αναβολικά χάπια, φιαλίδια και συσκευασίες με υγρό διάλυμα και συσκευασίες με σκόνη για την παρασκευή στεροειδών και αναβολικών!

Όμως, ο νεαρός δεν έμεινε σε αυτή, αλλά καλλιεργούσε και μια φυτεία από 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων στους εξωτερικούς και αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού! Μαζί με τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 645 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων, επτά αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στον οποίο οδηγήθηκε ο 29χρονος, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας που αφορά την διακίνηση αναβολικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος με τα φύλλα κόκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης