Έφοδοι σε σπίτια διακινητών χασίς σε Καβάλα και Λάρισα

Έφοδοι σε σπίτια διακινητών χασίς σε Καβάλα και Λάρισα

Δύο Έλληνες, ένας 64χρονος και ένας 34χρονος οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Καβάλας και Λάρισας

4255071__1_
Έτοιμο να βγει σε αναζήτηση αγοραστών βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 34χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι “έσπρωχνε” ποσότητες χασίς σε χρήστες στην Καβάλα, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στην πόλη και του πέρασαν χειροπέδες.

Στα δωμάτια του σπιτιού, ανακάλυψαν 17 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 357,3 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση, καθώς και 54 άδειες νάιλον συσκευασίες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην κατοχή του δράστη κατέσχεσαν και 370 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε άλλη έφοδο, στο σπίτι ενός 64χρονου Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ ξερίζωσαν ένα χασισόδεντρο ύψους 0,50 εκατοστών που καλλιεργούσε. Ο δράστης, που είχε ακόμη πάνω του 45 ευρώ, ένα κινητό και επτά κάρτες κινητής τηλεφωνίας, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 30χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα στο σπίτι του η οπολια αποκάλυψε ότι καλλιεργούσ έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,90 εκατοστών και είχε στην κατοχή του 34 γραμμάρια κλώνων και φύλλων κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης