Τρόμος σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη: Κεραυνός χτύπησε εν κινήσει λεωφορείο με 12 επιβάτες

Τρόμος σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη: Κεραυνός χτύπησε εν κινήσει λεωφορείο με 12 επιβάτες

«Ευτυχώς ήταν λίγα τα άτομα και επειδή η χρονική διάρκεια του ταξιδιού ήταν μικρή δεν πρόλαβε να κοιμηθεί κανείς» λέει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου στο protothema - Το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς

evros_lewforeio
Μια τρομακτική εμπειρία βίωσαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα, όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες, κι ενώ είχε ξεσπάσει μπόρα.

Ευτυχώς, λόγω της άμεσης αντίδρασης του οδηγού και την ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή. Ωστόσο το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς.





Κλείσιμο
lewforeio_mesa1
lewforeio_mesa3
lewforeio_mesa2
lewforeio_mesa4
Πρόεδρος ΚΤΕΛ Έβρου: «Ευτυχώς άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου και γλιτώσαμε τα χειρότερα»

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο προεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Τούμπας υπογράμμισε πως οι σωστές ενέργειες του οδηγού και του εισπράκτορα αποδείχθηκαν καθοριστικές. «Ευτυχώς άνοιξαν οι πόρτες, γιατί αν δεν άνοιγαν θα είχαμε θέμα, υπήρχε κόσμος μέσα. Βγήκε ο κόσμος και όλα ήταν εντάξει... Αυτό έγινε και σε 200 μέτρα ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο παίρνοντας φωτιά. Τα υλικά μέσα στο λεωφορείο είναι όλα εύφλεκτα και πήρε φωτιά άμεσα. Το σημείο που έγινε το συμβάν είναι το Μοναστηράκι, 20 χιλιόμετρα από την Ελευθερούπολη και το λεωφορείο πήγαινε προς Ορεστιάδα. Είχε μέσα δώδεκα επιβάτες και ευτυχώς δεν κινδύνεψε κανείς...».

«Οι ενέργειες του οδηγού και του εισπράκτορα ήταν άμεσες και αποτελεσματικές καθώς κατέβασαν γρήγορα τους επιβάτες και κατάφεραν να πάρουν όλοι τα πράγματα τους. Έγιναν όλα αυτόματα, άνοιξε ο οδηγός της πόρτες και ο εισπράκτορας κατέβασε τους επιβάτες οι οποίοι αμέσως έπαιρναν τα πράγματα τους. Ευτυχώς ήταν λίγα τα άτομα και επειδή η χρονική διάρκεια του ταξιδιού ήταν μικρή δεν πρόλαβε να κοιμηθεί κανείς» είπε στο protothema.gr ο προεδρος των ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Τούμπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης