Οι κλέφτες χαλκού άφησαν απότιστα τα χωράφια

Οι κάτοικοι συνέλαβαν  τον κλέφτη!

Ανυπολόγιστες φθορές προκάλεσε  στο υδροδοτικό δίκτυο που  ποτίζει τα χωράφια του Μοσχοχωρίου στην Φθιώτιδα η δράση μιας από τις άπειρες στον αριθμό συμμορίες που καταστρέφουν τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγο χαλκό για να τον μεταπωλήσουν ...

Ανυπολόγιστες φθορές προκάλεσε  στο υδροδοτικό δίκτυο που  ποτίζει τα χωράφια του Μοσχοχωρίου στην Φθιώτιδα η δράση μιας από τις άπειρες στον αριθμό συμμορίες που καταστρέφουν τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγο χαλκό για να τον μεταπωλήσουν!

Χωρίς να υπολογίσουν τους  κινδύνους από μια ενδεχόμενη  ηλεκτροπληξία, οι δράστες γκρέμισαν τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ και έκοψαν τα καλώδια που συνδέουν την γεώτρηση με το δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πάψει να λειτουργεί και να μείνουν απότιστα τα χωράφια της περιοχής!

Οι φθορές είναι πολύ μεγάλης  αξίας, αν σκεφτεί κάποιος ότι  ολόκληρη η γεώτρηση είχε στοιχίσει πέρυσι 40.000 ευρώ στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας και τώρα θα πρέπει να διατεθούν σχεδόν άλλα τόσα για την αποκατάσταση της λειτουργίας της. Ως τότε, οι αγρότες θα μείνουν χωρίς νερό, έστω κι αν αυτή την περίοδο οι ανάγκες για πότισμα είναι πολύ λιγότερες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης