Φυγόποινος κυκλοφορούσε «άνετος» στο Μουζάκι Καρδίτσας

Φυγόποινος κυκλοφορούσε «άνετος» στο Μουζάκι Καρδίτσας

Ο 50χρονος Έλληνας είχε δύο καταδίκες για κλοπές

kard25
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καρδίτσας και Λάρισας που τον είχαν κρίνει ένοχο για κλοπές εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 50χρονου Έλληνα που εντοπίστηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα του χορηγήσει δικαίωμα εξαγοράς για την συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών στην οποία είχε καταδικαστεί ή θα τον στείλει στην φυλακή.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 44χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για κλοπή και απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών.

*** Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 19χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο στοιχείων, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Μεσολογγίου για κλοπή και ληστεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης