Επίθεση σε πεζό από τσαντάκηδες στο Αγρίνιο

Επίθεση σε πεζό από τσαντάκηδες στο Αγρίνιο

Οι δράστες, που φορούσαν κράνη από τα οποία δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να εξουδετερώσουν το θύμα και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε μαζί του

elas151
Στιγμές τρόμου έζησε ένας 54χρονος άνδρας όταν, την στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστος στην περιφερειακή οδό του Αγρινίου κοντά στο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ, δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες, που φορούσαν κράνη από τα οποία δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να εξουδετερώσουν το θύμα και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε μαζί του, μέσα στο οποίο είχε μετρητά ύψους 500 ευρώ, το tablet, ένα κινητό και τις τραπεζικές του κάρτες, ευτυχώς γι' αυτόν χωρίς τα ΡΙΝ.

Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν με ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία για τον εντοπισμό τους μόλις ενημερώθηκε από τον 54χρονο, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ωστόσο, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία για να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης