Κλοπές με «άρωμα γυναίκας» σε Άργος και Θεσπρωτία

Κλοπές με «άρωμα γυναίκας» σε Άργος και Θεσπρωτία

Περιστατικά με γυναικεία «υπογραφή» σε διάφορα σημεία της χώρας

argos25
Σαν… κυρία τρύπωσε το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα σπίτι στο Άργος μια 31χρονη Ελληνίδα και, αφού μάζεψε ότι… τρωγόταν και πινόταν, έφυγε με τον ίδιο τρόπο! Μόνο που κάποιοι την παρατήρησαν και την περιέγραψαν στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Μετά από σύντομες έρευνες στη γύρω περιοχή, η «μακρυχέρα» δράστιδα εντοπίστηκε, συνελήφθη και τα είδη τροφίμων και ποτών που είχε αρπάξει βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στον ιδιόκτητη τους. Η 31χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών που διενεργεί προανάκριση για να διαλευκάνει τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε και η κλοπή που είχε γίνει κάποια στιγμή μεταξύ του περασμένου Σαββάτου και της Δευτέρας σε ένα σπίτι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, απ’ όπου έκαναν φτερά χρήματα και χρυσαφικά. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος μίας 48χρονης Ελληνίδας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

*** Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος και ένας 35χρονος Έλληνας που έκλεψε από την αυλή ενός σπιτιού ένα ποδήλατο. Το δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή του, όπως και εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης