Απεργία στα περίπτερα την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη

Απεργία στα περίπτερα την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη

Παράλληλα προχωρούν και σε απεργία πείνας στις 8 Σεπτεμβρίου… 

Με πανελλαδική απεργία απαντούν στις 9 και τις 10 Σεπτεμβρίου 2010 οι Περιπτερούχοι Καπνοπώλες Ελλάδος στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τα συρρικνούμενα ποσοστά κέρδους τους.

 Η ομοσπονδία προχωρά παράλληλα και σε απεργία πείνας, ζητώντας  από το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε άμεσο καθορισμό ποσοστών κέρδους στους επαγγελματίες του κλάδου.

 Η έκτακτη γενική συνέλευση των περιπτερούχων, στον απόηχο της συνάντησης που είχε ο κλάδος με τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, με τη συμμετοχή των προέδρων 44 πρωτοβάθμιων σωματείων από ολόκληρη την χώρα.

Οι περιπτερούχοι αποφάσισαν να στραφούν και εναντίον των καπνοβιομηχανιών, που προτίθενται να μειώσουν τη λιανική τιμή των τσιγάρων, προσφεύγοντας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

alvanos_main1

Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό - Ποια είναι τα ιατρικά ευρήματα

145