Απεργία στα περίπτερα την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη

Απεργία στα περίπτερα την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη

Παράλληλα προχωρούν και σε απεργία πείνας στις 8 Σεπτεμβρίου… 

Με πανελλαδική απεργία απαντούν στις 9 και τις 10 Σεπτεμβρίου 2010 οι Περιπτερούχοι Καπνοπώλες Ελλάδος στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τα συρρικνούμενα ποσοστά κέρδους τους.

 Η ομοσπονδία προχωρά παράλληλα και σε απεργία πείνας, ζητώντας  από το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε άμεσο καθορισμό ποσοστών κέρδους στους επαγγελματίες του κλάδου.

 Η έκτακτη γενική συνέλευση των περιπτερούχων, στον απόηχο της συνάντησης που είχε ο κλάδος με τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, με τη συμμετοχή των προέδρων 44 πρωτοβάθμιων σωματείων από ολόκληρη την χώρα.

Οι περιπτερούχοι αποφάσισαν να στραφούν και εναντίον των καπνοβιομηχανιών, που προτίθενται να μειώσουν τη λιανική τιμή των τσιγάρων, προσφεύγοντας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

canada-embassy

H χθεσινή επίθεση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον «Ρουβίκωνα» εξαιτίας της στήριξης που παρέχει ο Καναδάς στην εταιρία Eldorado Gold - «Έχουν κλείσει σπίτια στην Χαλκιδική και όχι μόνο για μια μέρα», γράφει ηγετικό στέλεχος της ομάδας στο Facebook

4483784

Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται να ξεκινήσει από σήμερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους