Σκύλος πήρε στο κυνήγι διαρρήκτες στη Λήμνο!

skylos

Ο σκύλος μετά από αρκετές ώρες εντοπίστηκε σώος και αβλαβής, όσο για τους ληστές έγιναν άφαντοι

Το τελευταίο διάστημα σπείρα διαρρηκτών έχει βάλει στόχο κυρίως απομονωμένες κατοικίες στη Λήμνο, ενώ η τελευταία απόπειρα έγινε στην περιοχή του Πλατύ την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα οι «ποντικοί», φαίνεται πως δρουν βάση σχεδίου και παρακολουθούν τα σπίτια ώστε να μην υπάρχει ιδιοκτήτης μέσα.

Οι ιδιοκτήτες τις συγκεκριμένης οικίας ανάμεσα στις 10:00 το πρωί με 13:00 απουσίαζαν από το σπίτι και όταν γύρισαν βρήκαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και τον σκύλο τους να λείπει, έτσι εκτός από την διαδικασία να καλέσουν την αστυνομία που έσπευσε άμεσα, ήταν και προς αναζήτηση του τετράποδού φύλακα, αφού δεν ήξεραν εάν του είχαν κάνει κακό.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ο σκύλος αποδείχτηκε εξαιρετικός φύλακας, μόλις οι διαρρήκτες άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους πήρε στο κυνήγι.

Σήμα δόθηκε και στις Λιμενικές αρχές, μιας και εκείνη την ώρα απέπλεε προγραμματισμένο δρομολόγιο για να διερευνήσουν πιθανή προσπάθεια διαφυγής των διαρρηκτών δεδομένου ότι στην περιοχή διαπιστώθηκε προσπάθεια εισβολής και σε άλλες οικίες.

Ο σκύλος μετά από αρκετές ώρες εντοπίστηκε σώος και αβλαβής, όσο για τους ληστές έγιναν άφαντοι.

Πηγή: limnosreport.gr

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΑΖΟΡ

Έκανα το καθήκον μου.

γραφε κοτσανες

Τι ράτσα είναι ο σκύλος [...] αρθρογράφε

?

Η Ελληνική "δικαιοσύνη" ενοχλημένη που έχασε τους πελάτες διέταξε να συλληφθεί ο σκύλος.

Μαξιμίλιαν

Σκύλος, μα τι σκύλος! Έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω! Χαλάλι του η σκυλοτροφή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

αστυνομια-ΕΛΑΣ-05

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν η σκληρότητα με την οποία αντιμετώπιζαν τους ενοίκους κατά τη διάρκεια των ληστειών - Δε δίστασαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά νεαρό θύμα τους - Κατηγορούνται για απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών 

gavroglou_arthroos1

Μπήκαν στο γραφείο του υπουργού Παιδείας δεκάδες φοιτητές και μαθητές  - Αντιδρούν στο νόμο, που θεωρούν ότι επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε ένα «εργοστάσιο που παράγει ανθρώπους προς κατανάλωση από την αγορά εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες της»

48