Στη φυλακή φυγόποινος που έκλεψε και θανάτωσε ζώα

Στη φυλακή φυγόποινος που έκλεψε και θανάτωσε ζώα

Ο 57χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Καλαμπάκα

arr24
Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων σε έναν 57χρονο Έλληνα που συνελήφθη στην Καλαμπάκα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., μετά από τυπικό έλεγχο από τον οποίο αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει και θανατώσει ζώα και είχε καταδικαστεί γι' αυτό.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του, σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής και ζωοκτονία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, δυο μηνών και 15 ημερών, την οποία τώρα θα πρέπει να εκτίσει.

*** Με ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πατρών αναζητούνταν ένας 27χρονος Αφγανός ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του Τελωνειακού κώδικα. Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο κι έτσι συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

*** Πάλι στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 45χρονο Έλληνα μετά από έλεγχο στοιχείων, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Καλαβρύτων για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία. Έτσι, κρατείται και μετήχθη στα Τρίκαλα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης