Βόλος: Έκλεβαν ρεύμα από τα... 12 και τα 14 τους χρόνια!

Βόλος: Έκλεβαν ρεύμα από τα... 12 και τα 14 τους χρόνια!


Μεγάλη οικονομική ζημιά στη ΔΕΗ από τα περιστατικά ρευματοκλοπής – Συνελήφθησαν τρία άτομα που κλέβουν ρεύμα εδώ και 10 χρόνια

astynomia_2903
Δεν έχουν προηγούμενοι τα περιστατικά ρευματοκλοπής που έφερε στο φως η εξόρμηση που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου και συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στους οικισμούς τσιγγάνων στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας και τη Νεάπολη Βόλου, όπου συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα τα οποία προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά στην Δ.Ε.Η..

Το εξωφρενικό είναι ότι μια από τους συλληφθέντες είναι ηλικίας 22 χρόνων, αλλά φέρεται ότι έκλεβε ρεύμα επί δέκα χρόνια, δηλαδή από τα... 12 της! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή τσιγγάνα είχε συνδέσει το σπίτι της με καλώδια από το εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Η., στην οποία είχε προκαλέσει ζημιά ύψους 10.000 ευρώ. Ανάλογα περίεργη περίπτωση ήταν και αυτή ενός 19χρονου που ηλεκτροδοτούσε παράνομα το σπίτι του επί πέντε χρόνια, δηλαδή απ' όταν ήταν... 14 χρόνων, με συνολικό κόστος 7.500 ευρώ!

Η τρίτη περίπτωση, που όπως και οι προηγούμενες κατέληξε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της ρευματοκλοπής, αφορά σε έναν 39χρονο τσιγγάνο ο οποίος είχε εγκαταστήσει εδώ και έξι χρόνια μια αυθαίρετη κατασκευή ηλεκτροδότησης συνδέοντας τα καλώδια του δικτύου της Δ.Ε.Η. με το σπίτι του, με αποτέλεσμα να ζημιώσει την Επιχείρηση με ποσό ύψους 4.800 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης