Λάρισα: «Έγδυσαν» συνεργείο και οχήματα και πούλησαν τα κλοπιμαία

Λάρισα: «Έγδυσαν» συνεργείο και οχήματα και πούλησαν τα κλοπιμαία

Ένας 32χρονος και μία 37χρονη, άρπαξαν από το συνεργείο και από τρία οχήματα ένα ραδιόφωνο, μια οθόνη DVD, μια τουρμπίνα, όργανα μέτρησης, διάφορα άλλα εξαρτήματα, ανταλλακτικά και δύο φορητούς υπολογιστές 

elas
Η εξιχνίαση της λεηλασίας ενός συνεργείου αυτοκινήτων στη Λάρισα και των οχημάτων που βρίσκονταν σε αυτό για επισκευή, δεν οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μόνο στο ζευγάρι των Ελλήνων δραστών, αλλά και στα ίχνη των κλεπταποδόχων στους οποίους πούλησαν τη λεία τους, ένας από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχε και πλήθος άλλα κλοπιμαία στην κατοχή του!

Η διάρρηξη στο συνεργείο ενός 29χρονου έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης και οι δράστες, ένας 32χρονος και μία 37χρονη που είναι χρήστες ναρκωτικών, άρπαξαν από το εσωτερικό του και από τρία οχήματα ένα ραδιόφωνο, μια οθόνη DVD, μια τουρμπίνα, όργανα μέτρησης, διάφορα άλλα εξαρτήματα και ανταλλακτικά και δύο φορητούς υπολογιστές. Στο σπίτι του 32χρονου όπου συνελήφθη και η 37χρονη συνεργός του και στον υπαίθριο χώρο έξω από αυτό, βρέθηκαν κρυμμένα μέρος των κλοπιμαίων και μικροποσότητες βουπρενορφίνης και ναρκωτικών χαπιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες πούλησαν τους δύο φορητούς υπολογιστές σε δύο 42χρονους που συνελήφθησαν έχοντάς τους στην κατοχή τους και ένα εξάρτημα αυτοκινήτου σε έναν 39χρονο ο οποίος αναζητείται. Όμως, στο σπίτι του ενός 42χρονου, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 31 Ιανουαρίου του 2016, ένα μαχαίρι, πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων, έξι φορητοί υπολογιστές, δύο παιχνιδομηχανές, ένας ενισχυτής, ένας προτζέκτορας και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!

Όλα κατασχέθηκαν και η προανάκριση που εξακολουθεί να διενεργεί η Ασφάλεια ερευνά αν και αυτά προέρχονται από κλοπές. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης