Δολοφόνησαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Μάνδρα: «Σοκαριστήκαμε. Ηταν φιλήσυχη», λένε συγγενείς

Δολοφόνησαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Μάνδρα: «Σοκαριστήκαμε. Ηταν φιλήσυχη», λένε συγγενείς

Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι - Η 51χρονη ήταν πρώην σύζυγος ιδιοκτήτη ΠΑΕ και ιδιοκτήτρια εταιρείας logistics

mantra_arthrooo2
Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης μία γυναίκα  51 ετών στην αυλή του σπιτιού της στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στη Μάνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος ιδιοκτήτη ΠΑΕ και ήταν ιδιοκτήτρια εταιρείας logistics.

Χθες είχε βγει με μία φίλη της και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τι αποκαλύπτουν μαρτυρίες 

«Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος, ήταν χαρούμενη γιατί σε λίγο καιρό θα παντρευόταν ο γιος της κι απορώ ποιος τόλμησε να την σκοτώσει! Έχουμε σοκαριστεί όλοι γιατί την αγαπούσαμε πολύ», εξομολογείται στο protothema.gr μια γειτόνισσα.

Στο protothema.gr μιλά και μια πολύ καλή της φίλη.

video 1527167066
Κλείσιμο

«Σοκαρίστηκα, δεν το πίστευα ότι η φίλη μου δολοφονήθηκε. Τα παιδιά μας πήγαιναν μαζί σχολείο και μόλις το έμαθα λέω στο παιδί μου , δολοφόνησαν τη μαμά του φίλου σου, τρέχα να μάθεις τι συνέβη. Ήταν πολύ καλή γυναίκα, φρόντιζε τα παιδιά της, δεν έκανε κακό σε κανέναν, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος την δολοφόνησε και γιατί». 


foto-mandra-egklima3
Ένας από τους γείτονες που έφτασε πρώτος στο σημείο της δολοφονίας μιλά στο protothema.gr

«Κοιμόμουν και άκουσα πυροβολισμούς αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ακούμε συχνά πυροβολισμούς εδώ στην περιοχή. Μετά ήρθαν και με ξύπνησαν και μου είπαν ότι δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα. Σοκαρίστηκα μόλις το έμαθα και έτρεξα κατευθείαν στο σπίτι της για δω τι συμβαίνει. Τη βρήκα νεκρή γεμάτη αίματα στην αυλή του σπιτιού της. Την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι και ήταν ήδη νεκρή. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι άρχισε να έρχεται κόσμος από τη γειτονιά. Λυπήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν μια ήσυχη γυναίκα , που φρόντιζε τα παιδιά της και μάλιστα ο ένας από τους δυο γιούς της θα παντρευόταν σε λίγο καιρό και αυτή έδειχνε ευτυχισμένη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης