Στη φυλακή καταζητούμενος που συνελήφθη στα Ιωάννινα

policecar

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε σε βάρος του, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 12 ημερών

Με μια καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων στην «πλάτη», κυκλοφορούσε στα Ιωάννινα ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε σε βάρος του, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 12 ημερών. Έτσι, όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκείνος έδωσε εντολή να εγγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμφίπολης ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών, που τώρα θα πρέπει να εκτίσει.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 55χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία μάρτυρα με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Αλλά και σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση. Έτσι, μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aerodromio_iraklio

Η επιστροφή των τουριστών, από την Κρήτηστιε πατρίδες τους, θα γίνει στις ημερομηνίες που ήταν έτσι κι αλλιώς καθορισμένες, ενώ οι αυριανές πτήσεις θα γίνουν, από άλλες εταιρείες, τις ίδιες ώρες, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του «Ν. Καζαντζάκης»

Arkadia-xasisofyteia

Προσωπικά είδη, ρούχα, είδη υγιεινής, πλαστικά και τενεκεδένια δοχεία, αλλά και αναδιπλούμενα κρεβάτια, τραπέζια και καρέκλες βρέθηκαν στα παραπήγματα που είχαν στήσει οι καλλιεργητές

diki-xa-loukman

«Ήταν της στιγμής. Έγινε ασυναίσθητα... Τον χτυπησα έξι φορές, αλλά ήταν αδύναμα και αβαθή χτυπήματα», είπε ο δράστης που έχει ήδη εκτίσει την ποινή του και είναι ελεύθερος

5