Στη φυλακή καταζητούμενος που συνελήφθη στα Ιωάννινα

Στη φυλακή καταζητούμενος που συνελήφθη στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε σε βάρος του, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 12 ημερών

policecar
Με μια καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων στην «πλάτη», κυκλοφορούσε στα Ιωάννινα ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε σε βάρος του, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και 12 ημερών. Έτσι, όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκείνος έδωσε εντολή να εγγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμφίπολης ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών, που τώρα θα πρέπει να εκτίσει.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 55χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία μάρτυρα με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Αλλά και σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση. Έτσι, μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης