Λάρισα: Ζευγάρι διακινούσε χασίς και άλλα ναρκωτικά

Λάρισα: Ζευγάρι διακινούσε χασίς και άλλα ναρκωτικά

Ο 50χρονος άνδρας και η 49χρονη σύζυγός του είχαν στην κατοχή τους επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 151,2 γραμμαρίων μαζί με μικροποσότητα σπόρων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα βουπρενορφίνης και ναρκωτικών χαπιών

lar23
Το αιφνιδιαστικό «ντου» των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός ζευγαριού Ελλήνων στη Λάρισα, είχε ως αποτέλεσμα να κατασχεθούν οι ποσότητες ναρκωτικών διαφόρων ειδών που διέθεταν προς πώληση και οι ίδιοι να βρεθούν με χειροπέδες.

Ο 50χρονος άνδρας και η 49χρονη σύζυγός του είχαν στην κατοχή τους επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 151,2 γραμμαρίων μαζί με μικροποσότητα σπόρων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα βουπρενορφίνης και ναρκωτικών χαπιών χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ωστόσο, τα 6.290 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι, δείχνουν ότι είχαν ήδη πουλήσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ουσιών.

Ακόμη, το ζευγάρι είχε στην κατοχή του χύμα αδασμολόγητο καπνό βάρους 93 γραμμαρίων, μία ξιφολόγχη και τρεις σουγιάδες. Τα ευρήματα αυτά, όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, πρόσθεσαν στις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και αυτές των παραβάσεων του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και μια 52χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Λάρισα, όταν βρέθηκαν στην κατοχή της 39 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης