Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για λαθραία τσιγάρα στο Κορωπί

tsig_lathr_0998

 Για να μην εντοπιστούν, σε περίπτωση ελέγχου από τις Αρχές, η πρώτη σειρά των λαθραίων πακέτων ήταν καλυμμένη με κουτιά που είχαν την επιγραφή «ζαχαρώδη» ή «μπισκότα»

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων στην Αττική.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα που διεξάγεται εντοπίστηκε νέος αποθηκευτικός χώρος στο Κορωπί και κοντά στο εργοστάσιο παρασκευής, εντός του οποίου πιθανολογογείται ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο έτοιμα πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Στο ίδιο σημείο, κοντά στο σταθμό του προαστιακού, βρέθηκαν ανυψωτικά οχήματα (κλαρκ) τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούνταν για τη φόρτωση του παράνομου εμπορεύματος.

Ακόμη, στην περιοχή του Ασπρόπυργου εντοπίστηκαν νταλίκες, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκε μηχανές παρασκευής τσιγάρων (τσιγαρομηχανές).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι πρώτες ύλες για την παρασκευή των λαθραίων τσιγάρων έρχονταν από Βαλκανικές χώρες ενώ η εξαγωγή των καπνικών προϊόντων γινόταν με νταλίκες, μέσω κοντέινερ. Για να μην εντοπιστούν, σε περίπτωση ελέγχου από τις Αρχές, η πρώτη σειρά ήταν καλυμμένη με κουτιά που είχαν την επιγραφή «ζαχαρώδη» ή «μπισκότα».

Στην επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη συμμετέχουν υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Vasileios

Πιο συχνά θα ακούσεις για επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τα τσιγάρα, τους καστανάδες κ.τ.λ. παρά για τους Ρουβίκωνες, τους κλέφτες, τους μετανάστες, τα καρτέλ, τις Μυκόνους κ.οκ.. Μπράβο σας, νιώθω ασφαλείς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astynomia-bloko

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που τους μετέφερε δε σταμάτησε σε σήμα των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη - Το αυτοκίνητο ανετράπη και έπιασε φωτιά - Απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα από αστυνομικούς και πυροσβέστες

3