Πέλλα: Χειροπέδες σε 58χρονο με 23 «φιξάκια» κοκαΐνης

Πέλλα: Χειροπέδες σε 58χρονο με 23 «φιξάκια» κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου και βρήκαν έτοιμα για πώληση τα 23 «φιξάκια» που είχε ήδη συσκευάσει και περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,7 γραμμαρίων

Pella-kokaini
Τους τουλάχιστον 23 «πελάτες» ενός 58χρονου Έλληνα ο οποίος διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας, που τον συνέλαβαν στην περιοχή της Αραβησσού με το παράνομο εμπόρευμά του.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου και βρήκαν έτοιμα για πώληση τα 23 «φιξάκια» που είχε ήδη συσκευάσει και περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,7 γραμμαρίων, αλλά και ακόμη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 25,8 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με δυο κινητά που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τους αγοραστές και 370 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία κοκαΐνης.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου θα παραμείνει ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης