Ιωάννινα: Νεαροί έκλεψαν 18 μηχανάκια!

Ιωάννινα: Νεαροί έκλεψαν 18 μηχανάκια!

Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα και έναν 16χρονο Αλβανό, οι οποίοι συνελήφθησαν

peripoliko_6
Σαν θεία δίκη ήταν το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν στα Ιωάννινα δυο νεαροί, οι οποίοι προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας στο σημείο τη μοτοσικλέτα που επέβαιναν. Η μηχανή αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί το απόγευμα της Κυριακής και δεν ήταν η μόνη...

Ο 20χρονος Έλληνας και ο 16χρονος Αλβανός συνεργός του ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Ιανουάριο, είτε μαζί ή ο καθένας μόνος του, είχαν κλέψει συνολικά 18 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων! Κάποια από αυτά, είχαν εντοπιστεί εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία και είχαν αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους. Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σταθμευμένα άλλα τρία κλεμμένα δίκυκλα που επίσης επιστράφηκαν στους δικαιούχους.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης των δυο νεαρών, προέκυψε ακόμη ότι είχαν διαρρήξει και τρία καταστήματα, ένα περίπτερο και έναν επαγγελματικό χώρο, από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 477 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της παράνομης δράσης τους βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση, ενώ σε βάρος των γονέων του Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης