Κιλκίς: Μετά το αλισβερίσι έπιασαν τον διακινητή ηρωίνης

Κιλκίς: Μετά το αλισβερίσι έπιασαν τον διακινητή ηρωίνης

Ο 47χρονος «έσπρωχνε» ποσότητες ηρωίνης σε χρήστες της Κεντρικής Μακεδονίας

Hrwini-Kilkis
Από το Κιλκίς οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών την επιχείρηση που θα οδηγούσε στην σύλληψη ενός 47χρονου, ο οποίος «έσπρωχνε» ποσότητες ηρωίνης σε χρήστες της Κεντρικής Μακεδονίας. Και τον έβαλαν στο χέρι, όταν συνέλαβαν έναν από τους πελάτες του στην Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθώντας διακριτικά τα δυο σπίτια που έχει στην ιδιοκτησία του ο στόχος τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 46χρονο Έλληνα να βγαίνει από ένα από αυτά και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Πάνω του, βρήκαν την μικροποσότητα ηρωίνης την οποία προμηθεύτηκε από τον 47χρονο και του έβαλαν χειροπέδες, ενώ αμέσως μετά έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου συνελήφθη ο διακινητής.

Η κατοικία του δράστη ήταν «καθαρή», ωστόσο ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανέλαβε να ξετρυπώσει την «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε. Και την ανακάλυψε στη βάση ενός μεταλλικού σωλήνα στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου, όπου βρέθηκαν κρυμμένες μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, δύο φιαλίδια με 240 ml μεθαδόνης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σπίτι του 47χρονου, κατασχέθηκαν 5.310 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία ηρωίνης. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορία για αγορά και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ το κινητό του 47χρονου εξετάζεται για να εντοπιστούν και οι προμηθευτές του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης