Πάτρα: Εντοπίστηκε με πολαπλά τραύματα ο άντρας που αγνοείτο

Πάτρα: Εντοπίστηκε με πολαπλά τραύματα ο άντρας που αγνοείτο

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε

nearos-patra
Βρέθηκε τελικά ο αγνούμενος που αναζητούσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επρόκειτο για νεαρό άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Γούβα, στο τέρμα της οδού Νόρμαν. Μάλιστα οι πρώτες πληροφρίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε χάρη στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε. Η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά η ανταπόκριση ήταν πολύ αργή καθώς όπως εξήγησε η γυναίκα, έφθασε βράδυ για να αρχίσουν να ψάχνουν. Τον βρήκαν ακολουθώντας τα αίματα. Δεν εχει ακόμη ξεκαθαριστεί πώς προέρχονται τα τραύματα ή εάν πρόκειται για αυτοτραυματισμό.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Πηγή: thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης