Χειροπέδες σε 38χρονο που είχε «ρημάξει» την αποθήκη του δήμου Καρπενησίου

Χειροπέδες σε 38χρονο που είχε «ρημάξει» την αποθήκη του δήμου Καρπενησίου

Ο 38χρονος Έλληνας δράστης, που από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 είχε εισβάλει τέσσερις φορές στην αποθήκη, είχε «ρουφήξει» ένα τόνο πετρελαίου κίνησης από δοχεία 

xeiropedes-jpg-735x400
Η κλοπή ενός χορτοκοπτικού μηχανήματος από ένα σπίτι στον Προυσό Ευρυτανίας και η σύλληψη του δράστη, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην εξιχνίαση τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν γίνει τους τελευταίους οκτώ μήνες στην αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου στην ίδια περιοχή!

Ο 38χρονος Έλληνας δράστης, που από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 είχε εισβάλει τέσσερις φορές στην αποθήκη, είχε «ρουφήξει» ένα τόνο πετρελαίου κίνησης από δοχεία τα οποία βρίσκονταν εκεί, ενώ είχε κλέψει ακόμη δοχεία με βενζίνη και λιπαντικά, εξαρτήματα, ανταλλακτικά και ελαστικά οχημάτων και μια πετρελαιοκίνητη αντλία νερού. Από τα αξίας άνω των 6.000 ευρώ, βρέθηκαν μόνο δύο δοχεία με ποσότητα καυσίμου κρυμμένα σε ένα απόκρημνο σημείο της περιοχής και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καρπενησίου που συνέλαβαν τον δράστη σε συνεργασία με τον συνάδελφό τους του αστυνομικού σταθμού Προυσού, κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα του 38χρονου και διάφορα μηχανήματα, όπως χορτοκοπτικό και αλυσοπρίονο, που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους και ερευνάται από πού τα είχε κλέψει. Ο 38χρονος, που έχει πλούσιο παρελθόν σε κλοπές, μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης