Λέσβος: Έκρυβε στον χώρο της δουλειάς του το χασίς

Λέσβος: Έκρυβε στον χώρο της δουλειάς του το χασίς

Ο 35χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο κινητά, ένας σουγιάς και 500 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση χασίς

XASIS_LESVOS
Όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης για την διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων χασίς στη Λέσβο, συνέκλιναν σε μια επιχείρηση στην περιοχή της Θερμής στην οποία εργαζόταν ένας 35χρονος αλλοδαπός.

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ανέλαβε δράση στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης και δεν άργησε να εντοπίσει το ένα μετά το άλλο τα σημεία στους χώρους όπου ο αλλοδαπός έκρυβε δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 560 γραμμαρίων, τις οποίες σκόπευε να πουλήσει.

Ο 35χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο κινητά, ένας σουγιάς και 500 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση χασίς. Σε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης