Καρέ- καρέ βίντεο του protothema.gr με ληστή να κλέβει βενζινάδικο στο Ίλιον

Καρέ- καρέ βίντεο του protothema.gr με ληστή να κλέβει βενζινάδικο στο Ίλιον

Οι απειλές του ληστή ήταν: «Αν μιλήσεις θα έχεις προβλήματα» - Άρπαξε λεφτά και εξαφανίστηκε - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στο protothema.gr 

listeiaartr2
Το αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr με τη ληστεία που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Ίλιον τα ξημερώματα της Δευτέρας αποδεικνύει την έξαρση της εγκληματικότητας.

Περίπου στις τρεις πάρα δέκα ένας άντρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά πετάγεται από το σκοτεινό στενό της οδού Ναυσικάς προς το βενζινάδικο, την ώρα που λίγο νωρίτερα είχε περάσει περιπολικό της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας άντρας νεαρής ηλικίας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και χωρίς κάλτσες, με ένα κατσαβίδι στο χέρι, απειλεί τον υπάλληλο του 24ωρου βενζινάδικου, του παίρνει τα χρήματα, και εν συνεχεία αρπάζει και τα τελευταία ψιλά.

«Περίπου στις 2:50 τα ξημερώματα στις 21 Μαΐου ήρθε από την γωνία Ναυσικάς και Ιδομενέως ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Φορώντας μαύρα ρούχα και μόνο τις κάλτσες του, φώναξε στον υπάλληλο... ''Ληστεία, μην κουνηθείς μην φοβηθείς''», λέει ταραγμένος ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου. Και συνεχίζει: «Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, δηλαδή μετά από δύο λεπτά. Το περιπολικό της αστυνομίας είχε περάσει από την περιοχή στις 2:40 τα ξημερώματα και 2:46 μπήκε ο κλέφτης...».

«Αφού κοίταξε όλα τα συρτάρια και τα έψαξε, βρήκε  220 ευρώ, ενώ από τον υπάλληλο πήρε άλλα 120 ευρώ που είχε πάνω του. 

Οι απειλές του ληστή ήταν: «Αν μιλήσεις θα έχεις προβλήματα». 

Κλείσιμο
«Ο ληστής ήταν πολύ γρήγορος, περίπου 50 δευτερόλεπτα έκανε για να ψάξει, να βρει και να κλέψει», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποκλειστικά στο protothema.gr.

Ο ιδιοκτήτης υπογραμμίζει πως πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κατάστημα της περιοχής και συνήθως οι ληστείες συνέβαιναν σε διαμερίσματα και οικίες της περιοχής.

«Πρώτη φορά μας έκλεψαν και πρώτη φορά στην περιοχή σε βενζινάδικο. Υπάρχει εγκληματικότητα στην γειτονιά αλλά σε σπίτι και οικίες, όχι σε καταστήματα. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και τα βενζινάδικα είναι πρώτος στόχος τους γιατί υπάρχουν μετρητά, όπως και στα σούπερ μάρκετ.

Εργαζόμενοι και ιδιοκτήτης δηλώνουν σοκαρισμένοι από το περιστατικό και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

«Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι στο μαγαζί. Πας να βγάλεις ένα μεροκάματο και ξαφνικά έρχεται ένας κλέφτης και σου αρπάζει τα χρήματα. Οι εντολές που έχουν οι υπάλληλοι είναι να έχουν ως βασική προτεραιότητα την ζωή τους» είπαν, μεταξύ άλλων.

Καρέ- καρέ βίντεο του protothema.gr με ληστή να κλέβει βενζινάδικο στο Ίλιον 
Καρέ- καρέ βίντεο του protothema.gr με ληστή να κλέβει βενζινάδικο στο Ίλιον


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης