«Όταν έπεσε κάτω φοβήθηκα», λέει η δημοτική σύμβουλος που προστάτευσε τον Μπουτάρη

«Όταν έπεσε κάτω φοβήθηκα», λέει η δημοτική σύμβουλος που προστάτευσε τον Μπουτάρη

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι κανένας από το πλήθος δεν θέλησε να παρέμβει, είπε η κυρία Γούλα

Goula
«Έκανα αυτό που θα έκανε ο καθένας», δήλωσε η δημοτική υπάλληλος, Καλυψώ Γούλα, η γυναίκα που γλίτωσε τον Γιάννη Μπουτάρη από τα χειρότερα, κατά τον ξυλοδαρμό του, το Σάββατο, ημέρα «μαύρης» επετείου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. «Αυθόρμητα κινήθηκα», είπε

Η κυρία Γούλα, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Όταν έπεσε κάτω φοβήθηκα. Είναι τρομακτικό ότι έγιναν όλα αυτά στο φως της ημέρας. Δεν δείλιασαν αυτοί οι άνθρωποι να τελέσουν αξιόποινες πράξεις μπροστά σε κάμερες και κινητά που κατέγραφαν το περιστατικό» και πρόσθεσε: «Δέχτηκε πλήγμα ο δήμαρχος της πόλης».

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι κανένας από το πλήθος δεν θέλησε να παρέμβει, είπε η κυρία Γούλα.

«Για μένα έσωσε την όλη υπόθεση, ο τρόπος που δεν αντέδρασε ο δήμαρχος», είπε η δημοτική σύμβουλος. «Αν αντιδρούσε, όπως θα έκανε ο καθένας, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα», εκτίμησε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που χτυπούσαν και ξαναχτυπούσαν», υπογράμμισε η κυρία Γούλα και συμπλήρωσε πως οι ευθύνες δεν είναι μόνο στο επίπεδο αυτών που είναι στο αυτόφορο. «Αυτό που είναι σημαντικό είναι και η ηθική αυτουργία αυτής της κίνησης», είπε η Καλυψώ Γούλα.




Κλείσιμο

councilor skai
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης