Πατούλης: «Εντείνουμε τις προσπάθειες για να ενταχθεί η Ελλάδα στους Παγκόσμιους χάρτες Τουρισμού Υγείας»

0002419728

Κομβικής σημασίας για το μέλλον του τουρισμού Υγείας της Ελλάδας το συνέδριο IMTJ που ξεκινά αύριο στην Αθήνα


Ανοίγει αύριο τις εργασίες του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το συνέδριο της Διεθνούς Έκδοσης Τουρισμού Υγείας (International Medical Journal), το ετήσιο IMTJ Medical Travel Summit 2018, που φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του, ως πολλά υποσχόμενη χώρα με ανερχόμενο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας διεθνώς.

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 -24 Μαΐου με συνδιοργανωτή την Elitour στη χώρα μας, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’ όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία, δύο χώρες της Βαλκανικής που ευνοήθηκαν θεαματικά μετά τη φιλοξενία του, ως προορισμοί Τουρισμού Υγείας στη διεθνή αγορά.

«Επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας για να ενταχθεί δυναμικά η Ελλάδα στους Παγκόσμιους χάρτες Τουρισμού Υγείας» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, κ. Γεώργιος Πατούλης.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν opinion leaders και προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, με εξειδίκευση στα ζητήματα της ταχύτατα αναδυόμενης αγοράς του Τουρισμού Υγείας, και παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό, όπως και τουριστικό, επιχειρηματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα συμμετέχει αντίστοιχα με ομιλητές τους δικούς της επιστήμονες και τεχνοκράτες, των οποίων οι παρουσιάσεις και ομιλίες ζητήθηκαν έπειτα από επιλογή του IMJT Summit, βάσει της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς τους.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δρ Ελένη

Ποιος ξένος ασθενής με σώας τας φρένας θα δεχτεί να χειρουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία του ΕΣΥ μας, μετά τα σκάνδαλα με τις μαϊμού χημειοθεραπείες σε χιλιάδες καρκινοπαθείς, τους 20.000 θανάτους ετησίως από επικίνδυνα πολυανθεκτικά μικρόβια, τους 4.500 ατιμώρητους γιατρούς που μιζώνονταν από τη Novartis, κτλ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

limani_peiraia

Αυξημένη η κίνηση  τώρα  στo λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα  - Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς