Προόριζαν 110.000 ευρώ για διακίνηση ενός κιλού κοκαΐνης

Προόριζαν 110.000 ευρώ για διακίνηση ενός κιλού κοκαΐνης

32χρονη Ελληνίδα συναντήθηκε με έναν 44χρονο Αλβανό για να του παραδώσει τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που θα αναλάμβανε να διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή, προπληρώνοντας πάνω από 40.000 ευρώ

xasis_xania
Μόλις αποβιβάστηκε στα Χανιά από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά μια 32χρονη Ελληνίδα, συναντήθηκε με έναν 44χρονο Αλβανό για να του παραδώσει τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που θα αναλάμβανε να διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή, προπληρώνοντας πάνω από 40.000 ευρώ!

Ο αλλοδαπός, όμως, είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν από απόσταση το αλισβερίσι, το οποίο μάλιστα έγινε μέρα- μεσημέρι το Σάββατο! Μόλις παρέλαβε από την 32χρονη μια συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης, έγινε έφοδος από τους αστυνομικούς που τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Πάνω στον 44χρονο βρέθηκε το τεράστιο ποσό των 40.130 ευρώ που προοριζόταν για την αγορά της κοκαΐνης και δύο κινητά, ενώ στην κατοχή της 32χρονης κατασχέθηκαν δύο κινητά και 50 ευρώ. Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 44χρονου και ανακάλυψαν κρυφούς χώρους κάτω από τα καθίσματα, όπου ήταν κρυμμένες άλλες 37 συσκευασίες με συνολικά 69 γραμμάρια κοκαΐνης ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 70.090 και 120 λίρες Αγγλίας!

Η προανάκριση συνεχίζεται για να ξεκαθαριστεί πόσοι ακόμη εμπλέκονται στο ιδιαίτερα αποδοτικό εμπόριο κοκαΐνης, ενώ ο 44χρονος και η 32χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητά ως μέσα για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης