Σέρρες: Νεαροί θα τα «έτσουζαν» με πλαστά ευρώ

drink

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών άσκησε και στους τρεις διώξεις

Δωρεάν γλέντι προγραμμάτιζαν τρεις νεαροί φίλοι που πήραν σβάρνα τα καταστήματα των Σερρών αγοράζοντας οινοπνευματώδη ποτά και άλλα εμπορεύματα μικρής αξίας, όπου πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα και εισέπρατταν τα ρέστα.

Σε δυο περιπτώσεις, οι τρεις δράστες ηλικίας 22, 23 και 24 χρόνων έγιναν αντιληπτοί όταν πήγαν να κάνουν αγορές σε ένα κατάστημα και ένα περίπτερο με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Έτσι, έφυγαν βιαστικά αλλά δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν, αφού ενημερώθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι τους συνέλαβαν..

Ήδη προηγουμένως, οι τρεις φίλοι είχαν καταφέρει να αγοράσουν αλκοολούχα ποτά πληρώνοντας με τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και οι φιάλες κατασχέθηκαν, όπως και τα κίβδηλα χαρτονομίσματα, ενώ στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκαν και άλλα 16 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών άσκησε και στους τρεις δίωξη για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων κατά συναυτουργία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νομισανε

ότι βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε

1985239

Οι επιβάτες μπορούν να το βρουν εντός των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ διανέμεται σε τουριστικούς σταθμούς και μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς