Οικογενειακό λαθρεμπόριο στην Αλεξανδρούπολη

Οικογενειακό λαθρεμπόριο στην Αλεξανδρούπολη

Σημαντικές ποσότητες λαθραίων προϊόντων διαφόρων ειδών ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν στην παράνομη αγορά της Αλεξανδρούπολης δυο Έλληνες, ένας 47χρονος και ο 23χρονος γιος του 

alexandroupoli_opla
Σημαντικές ποσότητες λαθραίων προϊόντων διαφόρων ειδών ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν στην παράνομη αγορά της Αλεξανδρούπολης δυο Έλληνες, ένας 47χρονος και ο 23χρονος γιος του οι οποίοι διατηρούν εμπορικό κατάστημα στην πόλη.

Με ταυτόχρονες έρευνες στο μαγαζί, τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 557 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 87 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 350 γραμμαρίων και οκτώ φιάλες λαθραίου αλκοολούχου ποτού.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη ένα αστυνομικό κλομπ, δυο ξύλινα ρόπαλα και δυο μαχαίρια. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης στον οποίο οδηγήθηκαν, τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στον Παλαμά Καρδίτσας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν στα πράσα έναν 26χρονο μετανάστη από το Νεπάλ να παραλαμβάνει ασυνόδευτο δέμα το οποίο περιείχε 640 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας του δέματος που εστάλη από την Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης