Κλειστό το «Αγία Όλγα»-Στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ

Κλειστό το «Αγία Όλγα»-Στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ

Οι ιατροί ενημερώνουν ότι οι κλινικές και τα τμήματα θα λειτουργήσουν μόνο με τους εφημερεύοντες...

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ από τις 9.00 έως και τη 13.00 διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών (νυχτερινά, υπερωρίες κλπ).

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, διεκδικούν την καταβολή των «νυχτερινών» και των 30.000 ρεπό που -όπως αναφέρουν- τους οφείλονται.

Ζητούν, επίσης, να πληρωθούν άμεσα οι διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων που παραμένουν απλήρωτοι για τις εκτός έδρας υπηρεσίες τους εδώ και οκτώ μήνες.

Την ίδια στιγμή, μόνο τα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται σήμερα από το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας (Αγία Όλγα) λόγω απεργίας των γιατρών.

Οι ιατροί ενημερώνουν ότι οι κλινικές και τα τμήματα θα λειτουργήσουν μόνο με τους εφημερεύοντες, γι αυτό είναι αναγκαίο, σε συνεννόηση με τους συντονιστές Διευθυντές, να γίνει όπου χρειαστεί διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.

Κατά τις ώρες εφημερίας, θα αντιμετωπίζονται μόνο περιστατικά, των οποίων η ζωή είναι σε κίνδυνο. Τα υπόλοιπα, και το ΕΚΑΒ, θα κατευθύνονται σε άλλα νοσοκομεία.

Οι ιατροί απαιτούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών Απριλίου, Μαΐου ,Ιουνίου, Ιουλίου 2010, χωρίς περικοπές, καθώς και των οφειλόμενων από το 2009, (εφημερίες Αυγούστου).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης