Μοίραζε κοκαΐνη και χασίς στην Κρήτη

Κι άλλος πυροβόλησε παιδιά γιατί τον ενοχλούσαν!

Η δραστηριότητα ενός 25χρονου από το Ηράκλειο που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ που τον έβλεπαν να κινείται ύποπτα με ένα φορτηγάκι 4Χ4. Του έστησαν ενέδρα στην περιοχή των Αγίων Δέκα και τον συνέλαβαν με το «εμπόρευμα» στα χέρια

Η δραστηριότητα ενός 25χρονου από το Ηράκλειο που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ που τον έβλεπαν να κινείται ύποπτα με ένα φορτηγάκι 4Χ4. Του έστησαν ενέδρα στην περιοχή των Αγίων Δέκα και τον συνέλαβαν με το «εμπόρευμα» στα χέρια.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 52 γραμμάρια κοκαΐνης περιτυλιγμένης σε νάιλον και τρία κινητά τηλέφωνα, με τα οποία επικοινωνούσε με τους αγοραστές αλλά και τους προμηθευτές του. Αμέσως μετά, έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν κοκαΐνης και δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός και ενάμισι μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

• Στο Αίγιο συνελήφθη ένας 39χρονος για κατοχή 4 γραμμαρίων χασίς και, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του και σε μια αποθήκη που διατηρούσε, βρέθηκαν άλλα 22 γραμμάρια χασίς, οκτώ σφαίρες των 9 χιλιοστών και ένας γεμιστήρας πιστολιού. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου ανακάλυψαν και ένα χασισόδεντρο ύψους ενάμισι μέτρου, που ο 39χρονος καλλιεργούσε επιμελώς κρυμμένο μέσα στη φυλλωσιά μιας... μουριάς!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης