Κοντονής προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Βερβεσό: Διαβάστε την ανακοίνωση των συμβούλων Επικρατείας

kontonis_2

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης, επισημαίνει σε σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης προτρέπει και τους τρεις «αν θέλουν ας τη μελετήσουν» την ανακοίνωση της Ένωσης, για «να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά».

συνταξιουχος

και ολα αυτα που κανετε κοντονη τις μειωσεις στις συνταξεις μας που κανετε συριζαιοκουμμουνια και ανελιτες ειναι παρανομες. για αυτο κοντονη ασε τις δικαιολογιες. οι μερες σας ειναι μετρημενες στην εξουσια. το δειχνουν και οι δημοσκοπησεις. ξ ε κ ο υ μ π ι δ ι α. εχετε γραφτει στην μαυρη λιστα των συνταξιουχων. απο δω και περα.

??????

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΑΣΤΩΝ"....

prodromos_mavrides

«Αρνούμαι την κατηγορία. Δεν δωροδόκησα κρατικό υπάλληλο. Δεν διακίνησα χρήματα για παράνομες πληρωμές, παρά μόνο για νόμιμους σκοπούς της εταιρείας» είπε ο άλλοτε γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάς

c3u3m7y6

polakis1

Η Ομοσπονδία αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση που έσπευσε να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον λογαριασμό του αμέσως μολις η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε τις συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Πάτρας.

kan_009

«Η αντιμετώπιση έκνομων πράξεων και πράξεων βίας δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της πανεπιστημιακής κοινότητας, επειδή οι ενέργειες αυτές είναι απολύτως ασύμβατες με την ακαδημαϊκή λειτουργία»

xeiropedes-1021x576-1

O 17χρονος, μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία και με τη χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα