Κοντονής προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Βερβεσό: Διαβάστε την ανακοίνωση των συμβούλων Επικρατείας

kontonis_2

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης, επισημαίνει σε σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης προτρέπει και τους τρεις «αν θέλουν ας τη μελετήσουν» την ανακοίνωση της Ένωσης, για «να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά».

συνταξιουχος

και ολα αυτα που κανετε κοντονη τις μειωσεις στις συνταξεις μας που κανετε συριζαιοκουμμουνια και ανελιτες ειναι παρανομες. για αυτο κοντονη ασε τις δικαιολογιες. οι μερες σας ειναι μετρημενες στην εξουσια. το δειχνουν και οι δημοσκοπησεις. ξ ε κ ο υ μ π ι δ ι α. εχετε γραφτει στην μαυρη λιστα των συνταξιουχων. απο δω και περα.

??????

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΑΣΤΩΝ"....

nearos-patra

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε