Κοντονής προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Βερβεσό: Διαβάστε την ανακοίνωση των συμβούλων Επικρατείας

kontonis_2

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης, επισημαίνει σε σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης προτρέπει και τους τρεις «αν θέλουν ας τη μελετήσουν» την ανακοίνωση της Ένωσης, για «να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά».

συνταξιουχος

και ολα αυτα που κανετε κοντονη τις μειωσεις στις συνταξεις μας που κανετε συριζαιοκουμμουνια και ανελιτες ειναι παρανομες. για αυτο κοντονη ασε τις δικαιολογιες. οι μερες σας ειναι μετρημενες στην εξουσια. το δειχνουν και οι δημοσκοπησεις. ξ ε κ ο υ μ π ι δ ι α. εχετε γραφτει στην μαυρη λιστα των συνταξιουχων. απο δω και περα.

??????

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΑΣΤΩΝ"....

turia

Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»