Γιαννιτσά: 66χρονος μετέφερε λαθραία τσιγάρα και ποτά

Γιαννιτσά: 66χρονος μετέφερε λαθραία τσιγάρα και ποτά

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

0000gia16
Λαθρεμπόριο καπνικών ειδών και αλκοόλ κατηγορείται ότι έκανε ένας 66χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας να κινείται με το αυτοκίνητό του στα Γιαννιτσά και ακινητοποιήθηκε για έρευνα.

Τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά 270 πακέτα τσιγάρων, δυο συσκευασίες καπνού και έξι φιάλες αλκοολούχων ποτών που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο 66χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημά του ως μέσο για την λαθρεμπορία.

*** Όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. είδαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στα Χανιά, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο και βρήκαν στις τσέπες του τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 919,8 γραμμάρια καπνού. Οι συσκευασίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο Ρεθύμνου. Ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης