Ρεκόρ στις διαρρήξεις!

Ρεκόρ στις διαρρήξεις!

Μέρα παρά μέρα «δούλευαν» τα μέλη μιας σπείρας Ρουμάνων διαρρηκτών που είχαν γίνει φόβητρο για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας! Μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, είχαν καταφέρει να διαπράξουν συνολικά 24 διαρρήξεις στα σπίτια της πόλης...

Μέρα παρά μέρα «δούλευαν» τα μέλη μιας σπείρας Ρουμάνων διαρρηκτών που είχαν γίνει φόβητρο για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας! Μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, είχαν καταφέρει να διαπράξουν συνολικά 24 διαρρήξεις στα σπίτια της πόλης!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη ενός από τα μέλη της συμμορίας και να τον αιφνιδιάσουν στο σπίτι όπου κατοικούσε. Εκεί, βρήκαν δεκάδες κλεμμένα κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 163.000 ευρώ, καθώς και μετρητά ύψους 5.000 ευρώ που προέρχονταν από τις κλοπές.

Ο 32χρονος Ρουμάνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που διέταξε την κράτησή του. Ωστόσο, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει και τους τουλάχιστον δύο συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά και αναζητούνται παντού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, έχουν και εκείνοι μερίδιο από τα «λάφυρα» στην κατοχή τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ntomates

Οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 158 χαρτοκιβώτια με ντομάτες βάρους 1.580 κιλών, επειδή το προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ευρωπαϊκής και της εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση