Μεσολόγγι: Βίαιη προσαγωγή ανήλικου κλέφτη στον ανακριτή!

Μεσολόγγι: Βίαιη προσαγωγή ανήλικου κλέφτη στον ανακριτή!

Ο δικαστικός εξέδωσε σε βάρος του 14χρονου ένταλμα βίαιης προσαγωγής του, ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση διακεκριμένων κλοπών που κατηγορείται

01_1
Είδε κι απόειδε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, καθώς καλούσε ξανά και ξανά για απολογία έναν ανήλικο διαρρήκτη και εκείνος τον... έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια, καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την σύλληψή του λόγω της μικρής του ηλικίας!

Έτσι, ο δικαστικός εξέδωσε σε βάρος του 14χρονου ένταλμα βίαιης προσαγωγής του, ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση διακεκριμένων κλοπών που κατηγορείται. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας «χτένισαν» το Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές, αλλά δεν βρήκαν τον ανήλικο κατηγορούμενο. Όταν επέκτειναν τις έρευνές τους στην Πάτρα, κατάφεραν να τον ανακαλύψουν και να τον προσάγουν στον ανακριτή.

*** Σε μια περιοχή της Πέλλας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 56χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης για κλοπή. Ο 56χρονος είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης δυο ετών, την οποία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας έδωσε εντολή να εκτίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης