Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής

IMG_1326

«Η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνίας», δήλωσε η κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας την ανάγκη της πολιτείας να στηρίζει την μητέρα και ιδιαίτερα την μονογονεική οικογένεια  

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς βρέθηκαν χθες το πρωί στον κήπο του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας σε εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας, που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίπλα στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου.

Προσκεκλημένη ήταν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη που ενημερώθηκε για τους σκοπούς και τις δράσεις του ΚΕΣΟ αλλά και για το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της Αποστολικής Διακονίας.

Η κ.. Μητσοτάκη δήλωσε ότι « η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνία ».Τόνισε επίσης την υποχρέωση που έχει η πολιτεία να στηρίζει την μητέρα και ιδιαίτερα την μονογονεική οικογένεια που αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα προβλήματα γιατί η μητέρα έχει περισσότερους ρόλους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ξεναγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε με τους γονείς, και τα παιδιά και ευχαρίστησε την Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. . Την κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην είσοδο του οικοτροφείου ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος Διευθυντής και αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου ευχαρίστησε από καρδιάς την κ. Μητσοτάκη για την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.ΣΧΟΛΙΑ (4)

Είναι όμορφη σαν τον Οκόvσκι

Πόσo ετών είvαι η Πoλωvέζα;

Και μετά απορούν γιατί φύγαμε από την ΝΔ και πήγαμε στην Χ.Α.

'Ντάξει, τους αριστερούς τους ξέρουμε... μα πόσο γελοίοι είναι οι ΝΔουλοι... ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης αλλά "η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνία". Άιντε ρε υποκριτές!

@συνέχισε...έτσι...

Εύχομαι η ψοφοδεξιά να "πληρώσει" σύντομα τα...φοβερά λάθη της! Και που συνεχίσει ακάθεκτη να κάνει στηρίζοντας τους...τσυριζανέλ στην πλήρη ισοπέδωση της Πατρίδας....

aloha snackbar

Αρκετά δεν έχουν βιαστεί οικονομικά οι έλληνες? Πρέπει να συντηρούν και μερικές άεργες για να το παίζουν επαγγελματίες μανούλες? Στην Αγγλία που επιδοτούν τις ανύπαντρες μητέρες, γυναίκες που σε καμια περίπτωση δεν έπρεπε να γίνουν μητέρες εχουν απο 4-5 μουλικα που με τη σειρά τους θα μεγαλώσουν για να τρέφονται απο τα προνοιακα επιδόματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

peripoliko

Κατά τον έλεγχο που έκαναν σε 27χρονο αλλοδαπό οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχουν εκδοθεί βούλευμα και εντάλματα σύλληψης για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση