Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής

«Η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνίας», δήλωσε η κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας την ανάγκη της πολιτείας να στηρίζει την μητέρα και ιδιαίτερα την μονογονεική οικογένεια  

IMG_1326
Δεκάδες παιδιά με τους γονείς βρέθηκαν χθες το πρωί στον κήπο του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας σε εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας, που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίπλα στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου.

Προσκεκλημένη ήταν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη που ενημερώθηκε για τους σκοπούς και τις δράσεις του ΚΕΣΟ αλλά και για το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της Αποστολικής Διακονίας.

Η κ.. Μητσοτάκη δήλωσε ότι « η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνία ».Τόνισε επίσης την υποχρέωση που έχει η πολιτεία να στηρίζει την μητέρα και ιδιαίτερα την μονογονεική οικογένεια που αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα προβλήματα γιατί η μητέρα έχει περισσότερους ρόλους.



Κλείσιμο


Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ξεναγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε με τους γονείς, και τα παιδιά και ευχαρίστησε την Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. . Την κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην είσοδο του οικοτροφείου ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος Διευθυντής και αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου ευχαρίστησε από καρδιάς την κ. Μητσοτάκη για την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης