Συνεληφθη επίορκος δημόσιος υπάλληλος στην Πέλλα

Συνεληφθη επίορκος δημόσιος υπάλληλος στην Πέλλα

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα  που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί

xrima
Βαριές κατηγορίες για απιστία, υπεξαίρεση στην υπηρεσία από υπάλληλο και παράβαση της νομοθεσίας περί καταχραστών του Δημοσίου αντιμετωπίζει ένας 58χρονος δημόσιος υπάλληλος, σε βάρος του οποίου μάλιστα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους το ένταλμα που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Γιαννιτσών και εκκρεμούσε. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

*** Παράνομα είχε έρθει στη χώρα ένας 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, αλλά σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Να επιστρέψει στην πατρίδα του επιχείρησε ένας 54χρονος υπήκοος που εμφανίστηκε στο σημείο εξόδου της Μέρτζανης Ιωαννίνων, αλλά κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ κι έτσι συνελήφθη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης