Κρήτη: Ζητούσε από ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και την εκβίαζε με δημοσίευση

Κρήτη: Ζητούσε από ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και την εκβίαζε με δημοσίευση

Μια υπόθεση πορνογραφίας διερευνούν οι αστυνομικές αρχές – Ο δράστης, 21 ετών, ζητούσε από ανήλικη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες

astynomia_2903
Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε ένας 21χρονος από τη Λέσβο, που εμπλέκεται, σύμφωνα με την αστυνομία σε υπόθεση δικογραφίας που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε καταγγελία που δέχθηκαν, ένας άνδρας, «έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη ανήλικης, κατάφερε να της αποσπάσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες. Στη συνέχεια, απαιτούσε την αποστολή νέων φωτογραφιών, προκειμένου να μην δημοσιεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες στο διαδίκτυο».

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στον 21χρονο, που μένει σε περιοχή του δήμου Λέσβου. Στο σπίτι του έγινε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αρχές εντόπισαν τον υπολογιστή και ψηφιακά μέσα που ταυτοποιούν την εμπλοκή του στην υπόθεση. Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση των στοιχείων.

Τα στοιχεία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης