Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στην Πρέβεζα

Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στην Πρέβεζα

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 

Preveza-ydroponiki-kannabi
Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών να εντοπίσει το πλήρες εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης που είχε εγκαταστήσει ένας 27χρονος Έλληνας σε έναν χώρο μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Καναλλάκι της Πρέβεζας.

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο που περιλάμβανε ανακλαστικό πανί θερμότητας, ανεμιστήρα, θερμόμετρο, υγρόμετρο, μετασχηματιστή συνδεμένο με λαμπτήρα και ανακλαστήρα φωτός, χρονοδιακόπτη και μια θερμαντική λάμπα, βρέθηκαν γλάστρες με τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών και άλλα δύο φυτά κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη. Ακόμη, κατασχέθηκαν δύο μπουκάλια με υγρό οικολογικό λίπασμα και μια συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη ένας 35χρονος όταν έγινε έρευνα στην κατοικία του από αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης που είχε στην κατοχή του.

*** Στη Λάρισα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 37χρονο που τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να περιποιείται τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε τρεις γλάστρες σε μια περιοχή με πυκνή βλάστηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης